Kirjoittajalta Iida Humalamäki

MAH:n SM-tokojoukkueelle SM-pronssia!

MAH ry isännöi Tokon SM-kisoja Mikkelin Raviradalla 10.-11.7.2021

Kisat käytiin paahtavassa helteessä, mutta kisoissa nähtiin hienoja suorituksia ja onnistumisia!

Kotikentällä MAH:n tokojoukkue otti hienosti pronssia joukkuekilpailussa.

 

 

 

 

Joukkueessa kilpailivat:

ALO Maarit Karhu-Teiskonen ja borcol Lex

ALO Johanna Vuorinen ja labnou Valo

AVO Minna Himanen ja borcol Pihka
AVO Minna Iso-Tuisku ja borcol Velho
EVL Satu Paavilainen ja borcol Priima
EVL Helen Habte ja borcol Eino
Mahilaiset menestyivät myös yksilökilpailuissa. Yksilö-SM-kilpailuissa MAH:n Satu Paavilainen ja borcol Priima sijoittuivat viidenneksi ja Helen Habte ja borcol Eino 14. ALO-luokassa Maarit Karhu-Teiskonen ja borcol Lex olivat toisia!

Tulossa webinaari: Urheilukoiran fyysisen suorituskyvyn rakentaminen

 

Aika 10.4. klo 15-17.30 etäyhteydellä

Hinta: MAH:n jäsenet 15€, muut 20€.

Eläinfysioterapeutti, urheilufysioterapiaan erikoistuva fysioterapeutti Ulla Tuomi pitää luennon urheilukoiran fyysisen suorituskyvyn suunnitelmallisesta rakentamisesta erityisesti agilitya ja tokoa ajatellen. Luennolla käydään läpi fyysisen suorituskyvyn kehittämisen periaatteita ja superkompensaatiota ilmiönä. Luennolta saat käytännön työkaluja ja harjoitteita fyysisen suorituskyvyn suunnitelmalliseen kehittämiseen ja oman koiran nykyisen fysiikan arviointiin. Saat luennolta käyttöösi myös koiran fysiikan suunnitelmallista kehittämistä varten suunnitellun excel-taulukon, joka mahdollistaa koiran ylikuormittumisen ennaltaehkäisyn.

Ilmoittautuminen linkin kautta: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf9g_9wTeX1XgYcW-M1Zqu4zj9xGaQZvnZfF2N882wsgD98Lw/viewform?usp=sf_link

Koiraurheilukeskuksen toiminta sulkutilan aikana

8.-28.3. hallituksen määrämään sulkutilan aikana Koiraurheilukeskuksen tiloissa on sallittu vain MAH ry:n jäsenten yksittäin tehtävät varaukset, joissa paikalla on vain yksi treenaja tai saman perheen jäsenet. Jäsenet ovat saaneet tästä erillisen ohjeen jäsenten FB-ryhmässä. Ryhmätoiminta, ulkopuoliset varaukset, kisat ja kokeet on sulun ajalta peruttu. Toivotaan, että päästään pian treenaamaan! Pysytään terveenä!

Vuosikokous 2021 pidetty

Tänään vuosikokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat, valittiin yhdistykselle uusi hallitus ja palkittiin vuoden 2020 parhaat.

Uuden hallituksen tiedot löydät täältä. Toimikunnat ja vastuuhenkilöt tullaan päivittämään tuolle sivulle myöhemmin.

Kiitos hallitustyöskentelystä väistyville ja erityiselle pitkäaikaiselle väistyvälle puheenjohtajallemme Marja Lahikaiselle upeasta työstä seuran eteen!

Vuoden 2020 palkitut löydät täältä. Onnea kaikille palkituille!

Vuosikokous 2021

Kutsu vuosikokoukseen
Tervetuloa Mikkelin Agilityharrastajat Ry:n vuosikokoukseen keskiviikkona 24.2.2021 klo 18.00
Kokoukseen voi osallistua hallilla (Raviradantie 26, 50100 Mikkeli) alueellisen kokoontumisrajoituksen rajoissa (maks. 20 hlö turvavälein ja maskein) tai etäyhteyksin, jota suosittelemme kaikille ensisijaiseksi osallistumistavaksi.
Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.
Lähetämme kokouksen esityslistan sekä ohjeet etäosallistumisesta sekä lähiosallistujien etukäteisilmoittautumisesta lähempänä kokousta. Kaikkien lähiosallistujien on ilmoittauduttava, jotta kokoontumisrajoitusta pystytään noudattamaan.
MAH ry hallitus