Treenimaksut


Jäsenmaksu

– 16-vuotias ja sitä vanhempi 20 euroa
– alle 16-vuotias 10 euroa
– kannatusjäsen 10 euroa

Jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa maaliskuun loppuun mennessä tilille ESOP FI30 5271 0440 2018 96. Maksun viestiosaan jäsenen nimi ja jäsenmaksulaji.

Treenimaksut

Treenimaksun maksavat ryhmissä ja/tai omatoimisesti treenaavat jäsenet. Treenimaksu maksetaan tilille ESOP FI30 5271 0440 2018 96. Maksun viestiosaan jäsenen nimi ja teksti ”treenimaksu”. Treenikaudet ja -maksun eräpäivät ovat seuraavat:

  • Kevätkausi 4 kk, 1.2. – 31.5., eräpäivä 15.2.
  • Kesäkausi 4 kk, 1.6. – 30.9., eräpäivä 15.6.
  • Syys-talvikausi 4 kk, 1.10. – 31.1., eräpäivä 15.10.

Avainkortin lataamista varten lähetä maksukuitti (ei pelkkä arkistointitunnus) sähköisesti osoitteeseen: marja.lahikainen@gmail.com. Vaihtoehtoisesti voit tulostaa kuitin maksusta ja toimittaa sen agihallin seinällä olevaan kirjekuoreen Maksukuitit/Marja Lahikainen. Laita tekstiviestinä info tästä Marjalle p. 0505685935.

Mikäli maksat ePassilla, Edenredillä tai Smartumeilla, ilmoita siitä sähköpostitse Marja Lahikaiselle. Näin toimimalla saat korttiisi treeniaikaa. HUOM! Muistathan toimia ajoissa! Ota tarvittaessa yhteys Marjaan, jos tarvitset poikkeusjärjestelyjä.

 

treenimaksut

 

ePassi ja Smartum-setelit

Mikkelin Agilityharrastajien treenikausimaksuja ja agilitykisastartteja voi maksaa SporttiPassilla ja Smartum Liikuntaseteleillä, Smartum Kulttuuri- ja liikuntaseteleillä sekä Smartum saldolla ennakkomaksuna.

ePassi:

Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi ePassi-sivustolle, valitse verkkomaksu ja Mikkelin Agilityharrastajat ry. Kirjoita maksamasi summa euroissa, kirjoita viite 2040 ja paina maksa.

Säilytä saamaasi tekstiviesti kuittina.

HUOM. ePassi-sovelluksella maksaminen ei valitettavasti onnistu!

ePassin asiakaspalvelu puh: 0200 69 000

Edenred:

Etsi ravintola tai liikunta-/kulttuuripaikka MyEdenredistä nimen tai sijainnin perusteella (sovellus näyttää lähellä olevat käyttöpaikat, jos puhelimessasi on paikannustoiminto päällä), syötä maksettava summa ja näytä kuitti kassalle.

Maksuttoman sovelluksen voit ladata omasta sovelluskaupastasi hakusanalla “MyEdenred”- valitsethan Suomen MyEdenred -mobiilisovelluksen. Käytä MyEdenred-palvelun tunnuksia, tai luo uudet. Samat tunnukset käyvät sekä mobiilisovellukseen että MyEdenred verkkopalveluun. Lue lisää MyEdenredistä.

Smartum:

Setelit ovat henkilökohtaisia, niillä ei voi maksaa perheenjäsenen tai jonkun muun agilitymaksuja. Kirjoita jokaiseen seteliin nimesi selkeällä käsialalla tekstaten. Älä taita seteliä, tarkista setelien alakulmasta voimassaoloaika.

Treenikausimaksut: Tokohallin parvella on vihreä postilaatikko, jonka kannessa on pieni Smartum-logo. Setelit jätetään laatikkoon, ja täytetään laatikossa oleva listaan päivämäärä, nimi, setelien kappalemäärä sekä yhteenlaskettu euroarvo. Maksaessasi Smartum saldolla ennakkomaksuna jätä postilaatikkoon printtaamasi kuitti maksusta ja täytä listaan nimesi, päivämäärä ja kuitin euroarvo.

Agilitykilpailut: Ilmoittautuessasi agilitykilpailuun ilmoita lahjakortin kohdalla eurosumma, jonka maksat Smartum-seteleillä tai saldolla ennakkomaksuna. Smartum-setelit / ennakkomaksun kuitti annetaan kisajärjestäjille ilmoittautumisen yhteydessä. Agilitykilpailuissa ohjaajavaihdokset eivät ole sallittuja kun maksu on maksettu Smartum-seteleillä, koska käytettyä seteliä ei voi palauttaa. Agilitykilpailuissa ohjaajanvaihdoissa, joissa kilpailumaksu tai osa siitä on maksettu Smartum-seteleillä, on niillä maksettu osuus maksettava rahalla. Seteliä ei palauteta, koska se merkitään käytetyksi heti vastaanotettaessa.

Smartum asiakaspalvelu puh: 207 498 820