Jäseneksi liittyminen

Mikkelin Agilityharrastajat ry ottaa jäseniksi henkilöitä, jotka noudattavat toiminnassaan ja koiraharrastuksessaan Suomen Kennelliiton ja Suomen Agilityliiton ohjeita ja säädöksiä. Henkilöt, joilla ei ole aiempaa lajiharrastustaustaa, tulevat toimintaan mukaan alkeiskurssien kautta.  Jäsenyyden hyväksymisen edellytyksenä on, että koiralle/koirille voidaan osoittaa ryhmäpaikka. Ryhmäpaikan saamisen edellytyksenä on, että koiran kanssa kilpailtaessa edustetaan Mikkelin Agilityharrastajat ry:tä.

Vain varsinaisilla jäsenillä ja nuorisojäsenillä on seurassa harjoittelu- ja edustusoikeus.

Jäseniltä edellytetään aktiivista osallistumista seuran toimintaan ja varainhankintaan hallituksen vuosittain määräämällä tavalla.

Kiinnostaako seuramme jäsenyys? Ole ensin yhteydessä toko- tai agilityvastaavaan, ja kysy alkavista kursseistamme. Voit myös hakea ryhmäpaikkaa tai omatoimitreenioikeutta, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta koiraharrastuksesta.

agility: koulutusvastaava@mah.fi
toko: tokovastaava@mah.fi

Kun olet saanut tiedon koulutusvastaavaltamme tiedon treenipaikan löytymisestä, täytä jäsenhakemuslomake ja lähetä se. Täytetty lomake lähtee hallituksen jäsensihteerille.

Jäsenhakemukset käsittelee ja hyväksyy MAH:n hallitus. Jäsenmaksu tulee maksaa määräajassa sitten, kun jäsenyys on käsitelty ja hyväksytty.

Liittymislomake

Lisätietoja antaa MAH:n jäsensihteeri Annaliisa Leinonen,
mah.jasensihteeri(at)gmail.com