Viralliset kilpailut (Agility)

MAH ry järjestää vuonna 2020 seuraavat viralliset kilpailut:

 • 2.-3.5.20 Mikkelin koiraurheilukeskus, kivituhkakenttä. Tuomarit: Marja Lahikainen ja Kari Jalonen
  • Lauantaina 3 x 1 lk ja 3 x 2 lk, alustavasti järjestyksessä 1ABC, 2CBA
  • Sunnuntaina 3 x 3 lk, alustavasti järjestyksessä 3ABC (XS, S ja M peräkkäin ja SL ja L peräkkäin tai riippuen ilmoittautuneiden määrästä)
 • 19.-20.6.20 Savonlinna, Tanhuvaaran urheiluopisto, hiekkatekonurmi ja luonnonnurmi. Kisat yhteistyössä Savonlinnan Palveluskoirayhdistyksen kanssa.
 • 26.7.20 Mikkelin ravirata, nurmikenttä. Tuomarit: Anders Virtanen ja Seppo Savikko.
  • Suur-Savon Kennelpiirin piirimestaruuskilpailut.
  •  3 x 1-2 lk, 4 x 3 lk. Kisat käydään kahdella kentällä samanaikaisesti.
 • 5.-6.9.20 Mikkelin koiraurheilukeskus, kivituhkakenttä. Tuomarit: Esa Muotka, Petteri Kerminen, Johanna Nyberg.
  • Lauantaina 3 x 1 lk ja 3 x 2 lk, alustavasti järjestyksessä 1ABC, 2CBA
  • Sunnuntaina 3 x 3 lk, alustavasti järjestyksessä 3ABC (XS, S ja M peräkkäin ja SL ja L peräkkäin tai riippuen ilmoittautuneiden määrästä

Ilmoittautuminen ja tarkempaa tietoja kisoista SAGIn Kilpailu- ja tulosjärjestelmästä.

Maksupalautuslomakkeet ks. Lomakkeet

Koetoimitsijan tavoitat osoitteesta mah.kisat@gmail.com tai puhelimitse 0405467623.

 

SporttiPassilla, Smartum-seteleillä tai Edenredillä maksaminen

Mikkelin Agilityharrastajien agilitykisastartteja voi maksaa SporttiPassilla ja Smartum Liikuntaseteleillä, Smartum Kulttuuri- ja liikuntaseteleillä sekä Smartum saldolla ennakkomaksuna.

SporttiPassi

Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi SporttiPassi-sivustolle, valitse verkkomaksu ja Mikkelin Agilityharrastajat ry. Kirjoita maksamasi summa euroissa, kirjoita viite 2040 ja paina maksa.

Säilytä saamaasi tekstiviesti kuittina.

Maksaessasi SporttiPassilla agilitykisastartteja,  ilmoita ilmoittautumislomakkeessa maksavasi lahjakortilla ja lisää lomakkeen viestiosaan lisätieto ”SporttiPassimaksu”. Kisapaikalla näytä saamasi kuitti ilmoittautumispisteessä.

SporttiPassin asiakaspalvelu puh: 0200 69 000

Smartum

Setelit ovat henkilökohtaisia, niillä ei voi maksaa perheenjäsenen tai jonkun muun agilitymaksuja. Kirjoita jokaiseen seteliin nimesi selkeällä käsialalla tekstaten. Älä taita seteliä, tarkista setelien alakulmasta voimassaoloaika.

Ilmoittautuessasi agilitykilpailuun ilmoita lahjakortin kohdalla eurosumma, jonka maksat Smartum-seteleillä tai saldolla ennakkomaksuna. Smartum-setelit / ennakkomaksun kuitti annetaan kisajärjestäjille ilmoittautumisen yhteydessä. Agilitykilpailuissa ohjaajavaihdokset eivät ole sallittuja kun maksu on maksettu Smartum-seteleillä, koska käytettyä seteliä ei voi palauttaa. Agilitykilpailuissa ohjaajanvaihdoissa, joissa kilpailumaksu tai osa siitä on maksettu Smartum-seteleillä, on niillä maksettu osuus maksettava rahalla. Seteliä ei palauteta, koska se merkitään käytetyksi heti vastaanotettaessa.

Smartum asiakaspalvelu puh: 0207 498 820.

Edenred