Viralliset kilpailut (Agility)

Agilitykilpailut 2022

 

Seuraavan kerran kisataan Savonlinnassa, Tanhuvaarassa. Lisätietoa: http://www.jussinjuoksut.fi

Kalevankankaalla seuraavat kilpailut ovat:

 • 23.-24.7.2022
 • 3.-4.9.2022

 

 

Lue alla olevat ohjeet huolellisesti

Kilpailuun osallistuminen ja toimintaohjeita kilpailupaikalla

 • Kilpailuihin saa osallistua vain täysin terveenä ja oireettomana. Tarvittaessa peru osallistumisesi kilpailuun (maksu palautetaan myös ilman lääkärintodistusta).
 • Muista välttää tarpeettomia lähikontakteja sekä pitää riittävä etäisyys muihin kilpailijoihin ja toimitsijoihin.
 • Huomioi hygieniaohjeet (käsien pesu, yskiminen, niistäminen).
 • Huolehdi käsihygieniasta ennen ja jälkeen kilpailujen sekä ennen ja jälkeen wc-käynnin.
 • Käsidesiä on saatavilla halleissa, wc:ssä ja ilmopisteellä.
 • Kilpailuissa toimii kahvio, jossa on vain korttimaksumahdollisuus. 
 • Ilmoita koiran mahdollisista juoksuista sisäänheittäjälle. Juoksunartulla tulee käyttää kilpailualueella juoksuhousuja ja taluttimessa punaista nauhaa. Sitä saat ilmoittautumispisteeltä. 

Ilmoittautuminen

 • Ilmoittautuminen sijaitsee ulkona teltassa tai huonon sään yllättäessä halli 1:ssa.
 • Ilmoittaudu tullessasi paikalle normaalisti ja jätetä kilpailukirja. Jätä lappu kilpailukirjan väliin, mikäli et halua koiran siirtyvän seuraavan tasoluokkaan sen saadessa luokanvaihtoon oikeuttavan tuloksen (oiva).
 • Kilpailukirjoja säilytetään ilmopisteellä, josta toimisto noutaa ne nollatulosten kirjaamista varten ja palauttaa takaisin kirjausten jälkeen. 
 • Ilmopisteeltä voit tarvittessa ostaa kilpailukirjan (3 e/kpl).
 • Ilmoittautumisessa on talkoolainen, keneltä voit käydä kysymässä neuvoa tarvittaessa. Älä asioi itse toimistossa.

Poissaolot ja luokkamuutokset

 • Ennen kilpailupäivää ilmoitettavat luokkamuutokset ilmoitetaan spostiin mah.kisat(at)kisat tai puh.nroon  040 546 7623.
 • Kilpailupaikalla luokkamuutokset ilmoitetaan ilmoittautumispisteelle.

Ota mukaasi

 • Kisakirja ja mittaustodistus
 • Koiran rokotustodistukset ja rekisteripaperit
 • Lahjakortit, jotka olet maininnut ilmoittautumisesi yhteydessä
 • Lisenssikortti tai kuitti lisenssimaksusta. Ohjaajalla täytyy olla voimassa oleva Suomen Agilityliiton A- tai B-lisenssi.

Mitattavat koirat

Kaikkien mitattavien koirien on pitänyt ilmoittautua ennakkoon. Toimita kuitti maksusta ennen kilpailuja osoitteeseen mah.kisat(at)gmail.com.

Mittaukset tehdään hallissa 2, mutta kokoonnutaan mittauksia varten ilmopisteen lähistölle kisapäivän aamuna klo 9:30.

Kilpailupaikka

Kilpailupaikka on Raviradantien päässä. Vieressä on ravirata ja suosittu metsäinen ulkoilualue, jossa on kuntopolkuja ja ratsastusreittejä. Kilpailijoiden pysäköintialueet ovat ennen halleja ja kenttää Raviradantien varressa oikealla puolella oleva hiekkaparkki ja vasemmalla puolella oleva asfalttiparkki. Tenniskenttien eteen, kadunvarteen tai kuplahallin viereen ei saa pysäköidä!

Alueella liikuttaessa on koirat pidettävä kytkettyinä. Korjaa koirasi jätökset pois kilpailualueelta ja lähiympäristöstä. Kenttä rauhoitetaan kilpailuvuorossa oleville koirille.

Yhteystiedot

Kilpailujen koetoimitsijoina toimivat Iida Humalamäki (la) ja Kati Tarkiainen (su). Heidät tavoittaa numerosta 040 5467623. 

Maksupalautuksia varten, täytä maksun palautuslomake:  http://mah.fi/wordpress/?page_id=2773

Ajo-ohje

Halli sijaitsee Kalevankankaalla Raviradantien päässä, osoitteessa Raviradantie 26.

Ajo-ohjeet keskustasta: Aja Jyväskylän suuntaan. Käänny Savilahdenkadulta Raviradantielle (kyltti Kalevankangas ). Aja tien päähän. 

Ajo-ohjeet Jyväskyläntien/Lahden suunnasta: Lahdentieltä käänny Jyväskylän suuntaan. Jyväskyläntieltä poistu liittymästä Kalevankangas. Kiertoliittymästä käänny Kalevankankaantielle suuntaan Kalevankangas. Tien päässä, käänny vasemmalle Raviradantielle. 

Tulokset

Kilpailujen tulokset julkaistaan Tolleri.net -tulospalvelussa

Kivaa kisapäivää, tervetuloa!

 

SporttiPassilla, Smartum-seteleillä tai Edenredillä maksaminen

Mikkelin Agilityharrastajien agilitykisastartteja voi maksaa SporttiPassilla ja Smartum Liikuntaseteleillä, Smartum Kulttuuri- ja liikuntaseteleillä sekä Smartum saldolla ennakkomaksuna.

E-Passi

Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi ePassi-sivustolle, valitse verkkomaksu ja Mikkelin Agilityharrastajat ry. Kirjoita maksamasi summa euroissa, kirjoita viite 2040 ja paina maksa.

Säilytä saamaasi tekstiviesti kuittina.

Maksaessasi ePassilla agilitykisastartteja,  ilmoita ilmoittautumislomakkeessa maksavasi lahjakortilla ja lisää lomakkeen viestiosaan lisätieto ”ePassimaksu”. Kisapaikalla näytä saamasi kuitti ilmoittautumispisteessä.

E-Passin asiakaspalvelu puh: 0200 69 000

Smartum

Setelit ovat henkilökohtaisia, niillä ei voi maksaa perheenjäsenen tai jonkun muun agilitymaksuja. Kirjoita jokaiseen seteliin nimesi selkeällä käsialalla tekstaten. Älä taita seteliä, tarkista setelien alakulmasta voimassaoloaika.

Ilmoittautuessasi agilitykilpailuun ilmoita lahjakortin kohdalla eurosumma, jonka maksat Smartum-seteleillä tai saldolla ennakkomaksuna. Smartum-setelit / ennakkomaksun kuitti annetaan kisajärjestäjille ilmoittautumisen yhteydessä. Agilitykilpailuissa ohjaajavaihdokset eivät ole sallittuja kun maksu on maksettu Smartum-seteleillä, koska käytettyä seteliä ei voi palauttaa. Agilitykilpailuissa ohjaajanvaihdoissa, joissa kilpailumaksu tai osa siitä on maksettu Smartum-seteleillä, on niillä maksettu osuus maksettava rahalla. Seteliä ei palauteta, koska se merkitään käytetyksi heti vastaanotettaessa.

Smartum asiakaspalvelu puh: 0207 498 820.

Edenred

 

Kaikkien mitattavien koirien täytyy ilmoittautua ennakkoon ja myös maksaa mittaus ennen kilpailuja.  HUOM! Kisoissa mitataan vain näissä kisassa kilpailevia koiria. 

Huomaathan, että mittaussäännöt vaihtuvat 1.9.2020. Kilpailuissa voidaan mitata nyt uransa aloittavien koirien lisäksi myös koirat, joiden väliaikainen mittaustodistus oli vanhentunut, tai jotka olivat kilpailleet ennen 1.7.2019 eivätkä olleet vahvistaneet kokoluokkaa määräaikaan mennessä.

Lisätietoa: https://www.agilityliitto.fi/uutiset/uusi-mittausohje-ja-kaytanto-voimaan-1.9-alkaen-tutustu-muutoksiin-jo-ennakkoon/ 

Mittaus täytyy maksaa ennakkoon SuomiSportissa. 

Ohje: https://docs.google.com/document/d/19Vo0bU9-FDpKlg2Yjvbo3tw_3KmKqkglXcCEVpWsRT4/edit?usp=sharing 

Toimita kuitti maksusta ennen kilpailuja osoitteeseen mah.kisat(at)gmail.com.