Kurssit ja vierailevat (Agility)

Mikkelin Agilityharrastajat järjestää ulkopuolisten kouluttajien vetämiä agilityn valmennuskursseja eritasoisille koirakoille. Vuosittain pyritään järjestämään myös 1-2 alkeiskurssia sekä pentukursseja. Lajin uudet harrastajat pääsevät mukaan seuratoimintaan alkeis- ja jatkokurssien kautta. Koiran tulee olla vähintään 1-vuotias voidakseen osallistua alkeiskurssille.

Agilityn koulutusryhmistä ja kurssitoiminnasta voit kysyä lisää sähköpostilla koulutusvastaava(at)mah.fi.

MAH:n järjestämät agilitykurssit

Mikäli alkeiskurssi kiinnostaa, ota yhteyttä koulutusvastaavaan sähköpostilla koulutusvastaava(at)mah.fi. Ilmoita viestissäsi koiran nimi, rotu ja ikä sekä oma nimesi ja yhteystietosi. Tiedotamme sinua alkavista kursseistamme. Seuraavan alkeiskurssin alkamisesta ilmoitamme myös netti- ja facebook-sivuillamme.

Ennen alkeiskurssia järjestetään alkeiskurssitesti, jossa tarkkaillaan koiran ja ohjaajan yhteistyötä. Koiran tulee olla ohjaajan hallinnassa, tultava luokse kutsusta ja seurattava ohjaajaa. Koiralta vaadimme myös sosiaalisuutta, emme ota kurssille aggressiivisia koiria. Koiran on sallittava vieraan ihmisen käsittely. Alkeiskurssitestiin ilmoittaudutaan nettilomakkeella.

Valmennusryhmät

Valmennusryhmiä vetävät kaudella 2018-2019 Riina Koskelma ja Saija Mustonen. Ryhmät treenaavat syyskaudella kolme ja kevätkaudella neljä kertaa. Jos olet kiinnostunut irtovuorojen ostamisesta, ole yhteydessä Marjaan tai Olliin.

Yhteyshenkilöt:

Marja Lahikainen, marja.lahikainen(at)gmail.com (Riinan valkut) ja Olli Humalamäki, olli.humalamaki(at)gmail.com (Saijan valkut)

Ulkopuolisten kouluttajien valmennukset

Tällä hetkellä ei tiedossa olevia valmennuksia, seuraa ilmoittelua nettisivuilla ja seuran facebook-sivulla.