Kurssit ja vierailevat kouluttajat

Kurssit, valmennukset ja muut koulutukset löydät koottuna seuran nettisivujen Tapahtumakalenterista.

Mikkelin Agilityharrastajat järjestää ulkopuolisten kouluttajien vetämiä agilityn ja tottelevaisuuskoulutuksen valmennuksia eritasoisille koirakoille. Vuosittain pyritään järjestämään myös 1-2 alkeiskurssia sekä pentukursseja. Lajin uudet harrastajat pääsevät mukaan seuratoimintaan alkeis- ja jatkokurssien kautta. Agilityn alkeiskurssille osallistuakseen koiran tulee olla vähintään 1-vuotias, tokon alkeiskurssille osallistuvalla koiralla tulee olla voimassa olevat pentuajan rokotukset.

Agilityn koulutusryhmistä ja kurssitoiminnasta voit kysyä lisää sähköpostilla koulutusvastaava(at)mah.fi ja tokon koulutusryhmistä ja kurssitoiminnasta sähköpostilla tokovastaava(at)mah.fi.

MAH:n järjestämät alkeiskurssit

Mikäli alkeiskurssi kiinnostaa, ota yhteyttä koulutusvastaavaan sähköpostilla koulutusvastaava(at)mah.fi (agility) tai tokovastaava(at)mah.fi (toko). Ilmoita viestissäsi koiran nimi, rotu ja ikä sekä oma nimesi ja yhteystietosi. Tiedotamme sinua alkavista kursseistamme. Seuraavan alkeiskurssin alkamisesta ilmoitamme myös netti- ja facebook-sivuillamme.

Ennen alkeiskurssia järjestetään alkeiskurssitesti, jossa tarkkaillaan koiran ja ohjaajan yhteistyötä. Koiran tulee olla ohjaajan hallinnassa, tultava luokse kutsusta ja seurattava ohjaajaa. Koiralta vaadimme myös sosiaalisuutta, emme ota kurssille aggressiivisia koiria. Koiran on sallittava vieraan ihmisen käsittely. Alkeiskurssitestiin ilmoittaudutaan nettilomakkeella.

Valmennusryhmät

Agilityn valmennusryhmiä vetävät kaudella 2019-2020 Riina Koskelma ja Saija Mustonen. Ryhmät treenaavat syyskaudella kolme ja kevätkaudella neljä kertaa. Jos olet kiinnostunut irtovuorojen ostamisesta, ole yhteydessä valmennusryhmien yhteyshenkilöihin.

Yhteyshenkilöt:

Marja Lahikainen, marja.lahikainen(at)gmail.com (Riinan valkut) ja Laura Hänninen, laura.m.hanninen(at)gmail.com (Saijan valkut).

Tokon valmennusryhmää vetää kaudella 2019-2020 Mari Leiviskä.

Ulkopuolisten kouluttajien valmennukset

Tällä hetkellä ei tiedossa olevia valmennuksia, seuraa ilmoittelua nettisivuilla ja seuran facebook-sivulla.