Kurssit ja vierailevat kouluttajat

Kurssit, valmennukset ja muut koulutukset löydät koottuna tältä sivulta ja seuran nettisivujen Tapahtumakalenterista.

Mikkelin Agilityharrastajat järjestää ulkopuolisten kouluttajien vetämiä agilityn, rally-tokon ja TOKO:n valmennuksia eritasoisille koirakoille. Vuosittain pyritään järjestämään myös 1-2 alkeiskurssia sekä pentukursseja. Lajin uudet harrastajat pääsevät mukaan seuratoimintaan alkeis- ja jatkokurssien kautta. Agilityn alkeiskurssille osallistuakseen koiran tulee olla vähintään 1-vuotias, tokon ja rally-tokon alkeiskurssille osallistuvalla koiralla tulee olla voimassa olevat pentuajan rokotukset.

MAH:n järjestämät alkeiskurssit

Mikäli alkeiskurssi kiinnostaa, ota yhteyttä lajitoimikuntaan sähköpostilla. Ilmoita viestissäsi koiran nimi, rotu ja ikä sekä oma nimesi ja yhteystietosi. Tiedotamme sinua alkavista kursseistamme. Seuraavan alkeiskurssin alkamisesta ilmoitamme myös netti- ja facebook-sivuillamme.

Ennen alkeiskurssia järjestetään alkeiskurssitesti, jossa tarkkaillaan koiran ja ohjaajan yhteistyötä. Koiran tulee olla ohjaajan hallinnassa, tultava luokse kutsusta ja seurattava ohjaajaa. Koiralta vaadimme myös sosiaalisuutta, emme ota kurssille aggressiivisia koiria. Koiran on sallittava vieraan ihmisen käsittely.

Valmennusryhmät kaudella 2022-2023

Agilityn valmennusryhmiä vetävät Ira Mikkanen ja Riina Koskelma.

Tokon valmennusryhmiä vetävät Mari Leiviskä ja Oili Huotari.

Rally-tokon valmennusryhmää vetää Oona Tuormaa-Soikkeli.

Yhteystiedot:

Toko: tokotoimikunta(at)mah.fi

Agility: agilitytoimikunta(at)mah.fi

Rally-toko: rallytoimikunta(at)mah.fi