Agilityhalli   Tokohalli   Foorumi  LIVE-seuranta

Jäseneksi liittyminen

Mikkelin Agilityharrastajat ry ottaa jäseniksi henkilöitä, jotka noudattavat toiminnassaan ja koiraharrastuksessaan Suomen Kennelliiton ja Suomen Agilityliiton ohjeita ja säädöksiä. Jäsenyyden hyväksymisen edellytyksenä on, että koiralle/koirille voidaan osoittaa ryhmäpaikka. Ryhmäpaikan saamisen edellytyksenä on, että koiran kanssa kilpailtaessa edustetaan Mikkelin Agilityharrastajat ry:tä.

Vain varsinaisilla jäsenillä ja nuorisojäsenillä on seurassa harjoittelu- ja edustusoikeus.

Jäseniltä edellytetään aktiivista osallistumista seuran toimintaan ja varainhankintaan hallituksen vuosittain määräämällä tavalla.

Kiinnostaako seuramme jäsenyys? Ole ensin yhteydessä toko- tai agilityvastaavaan, ja kysy alkavista kursseistamme. Voit myös hakea ryhmäpaikkaa tai omatoimitreenioikeutta, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta koiraharrastuksesta.

agility: koulutusvastaava@mah.fi
toko: tokovastaava@mah.fi

Kun olet saanut tiedon koulutusvastaavaltamme tiedon treenipaikan löytymisestä, täytä jäsenhakemuslomake ja lähetä se. Täytetty lomake lähtee hallituksen jäsensihteerille.

Jäsenhakemukset käsittelee ja hyväksyy MAH:n hallitus. Jäsenmaksu tulee maksaa määräajassa sitten, kun jäsenyys on käsitelty ja hyväksytty.

Liittymislomake

Lisätietoja antaa MAH:n jäsensihteeri Hanna Jaakkonen,
jasensihteeri@mah.fi